Logo Black Blue and Green

Chill day @ Aloni Cottages

by Véronique and Mike

9 July 2013 • After days filled with driving we wanted to chill and where could we do that better then in our little paradise with a view. The day passed easily with swimming in the pool, reading, blogging and of course eating. Aloni Cottages is the accomodation to choose if you love silence and a great view.

Nadat we de vorige dagen het eiland hadden rond gereden met ons rood huurautootje hadden we zin in een dagje kalm-aan. Waar konden we beter genieten dan in het paradijsje waar we logeerden. Aloni Cottages is the place to be als je houdt van rust en een prachtig zicht. Aan de huisjes is een mooi terras waar je vanaf je wakker wordt langzaam kunt ontwaken in een comfortabele zetel met een koffietje. In de verte zie je de glinsterende zee geflankeerd door de rotskust.

De huisjes zijn uitgerust met een keukentje dus hadden we onze essentials hier in huis zoals koffie en thee en hapjes om van te genieten op ons terras. Er zijn slechts een aantal huisjes met naar onze ervaring enkel leuke mensen die eveneens gesteld zijn op rust. Het was lekker warm zondag en we genoten van het zwembadje en de ligstoelen met zicht op de Ionische Zee. Boeken zijn er ook in dit thuisje te vinden en als ik dit schrijf heb ik er al één uit - zo’n heerlijke roman die je niet zelf koopt maar oh zo gemakkelijk leest.

Onze reis komt langzaam tot zijn einde en we weten nu al dat we deze plaats zullen missen.

www.elizawashere.be